Rijnstraat 50
4191 CM GELDERMALSEN

ONZE DIENSTEN

Warehousing

Wij regelen uw voorraadbeheer, afnamerapportages, voortgangscontroles, distributie. Uw voorraad, daar creëren wij ruimte voor en aan ruimte geen gebrek in ons distributiecentrum te Geldermalsen.

Ons team van het logistiek centrum weet van aanpakken en beheert uw goederen met professionele zorg. Dat is een hele zorg…minder voor u!

Logistiek

Door onze centrale huisvesting en met ons uitgebreide wagenpark en ons professioneel montage merchandise team zijn wij landelijk dekkend.

Ongeacht de locatie, centrum, industrieterrein of woonboulevard, geen klus is te klein of te groot. Van ’s morgens vroeg tot ’s avond laat, de klus moet klaar, uw zaak moet draaien… daar staan we voor!  Dat is een hele zorg… minder voor u!

Plaatsen

U bedenkt ….. U ontwikkeld ….. U laat bouwen …..

Uw plannen, displays en point of sale materiaal kunnen nog zo mooi zijn ……maar dan? Ze moeten daar geplaatst worden waar ze moeten zijn,….. juist, in de winkels!. Professioneel, snel en correct. Ook tijdens openingstijden weten de professionals van Versluis Assembly Partner hun werk voor iedereen ongestoord uit te voeren. Wist u dat 70% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt genomen. Intuïtief, maar mede bepaald door de presentatie van het product. Versluis Assembly Partner is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden van Point of Sale materiaal in winkels door heel de Benelux. We verzorgen en onderhouden uw investering in merchandising materialen . Dat is een hele zorg… minder voor u!

Onderhoud

Ons installatie- en onderhoudsteam bestaat uit enthousiaste, ervaren en gemotiveerde professionals. De uitstraling op lange termijn van uw point of sale materiaal hangt deels af van het onderhoud ervan. Het type en de frequentie van het benodigde onderhoud wordt altijd bepaald op basis van de wensen van de klant en de specifieke installatie. In het algemeen bestaat onderhoud uit grondig reinigen van de installatie, het vervangen van de verlichtingselementen, het oplossen van interferenties en het controleren van de algemene werking ervan. Ook dat is een hele zorg… minder voor u!